Lekker snurken!

Gepubliceerd op 12 april 2021 om 16:03

Slapen! Voor de één een hobby, voor de ander een noodzakelijke bezigheid en helaas voor sommigen een uitdaging. Maar hoe dan ook: slaap hebben we allemaal nodig! Dus, beddengoed ook 😉

Het leuke aan beddengoed is dat het te koop is in werkelijk alle kleuren, stijlen en prints die je maar kunt bedenken. En daarom is een nieuw dekbedovertrek een super simpele en snelle manier om jouw slaapkamer een andere uitstraling te geven. 

Ik kies voor onze slaapkamer vaak effen dekbedden of hooguit met een heel klein gemêleerd spikkeltje erin. Vaak ga ik ook voor rustige kleuren, zo heb ik lichtbruin, middenbruin, roestbruin, roze-bruin (ik zie hier een lijn 😂) maar eigenlijk geen wilde prints. 

Tot nu toe dan! Toen ik van SNURK Amsterdam nieuw beddengoed mocht uitzoeken ging ik wel voor een mooie print, want dat is tenslotte de specialiteit van dit mooie merk! Ik koos voor de Fresh Leaves, prachtige bladeren op een diepe roze ondergrond. Het doet mij denken aan één van mijn favoriete planten: de Calathea Insignis. Liefkozend Thea 😉 

Nu heb ik niet alleen een Thea in de woonkamer maar ook op zolder haha! En ik word heel blij van de prachtige diepe kleuren. Kijk eens wat een tropisch zomersfeertje onze kamer meteen heeft!! Voelt direct 10 graden warmer, en dat is extra heerlijk dit koele voorjaar! 

De kans is groot dat je SNURK vooral kent van het super leuke kinder beddengoed. Een raket, dino of prinses, ze hebben het allemaal! Dus ik heb Connor lekker mee laten kijken zodat hij zelf zijn favoriet uit kon kiezen. En mijn lieve stoere jongen vind de raket en de dino een beetje spannend haha! Connor koos voor de Clay Traffic, een heel leuk dekbedovertrek voor kinderen met wegen en autootjes die eruit zien alsof ze van klei zijn gemaakt. Super tof en lekker uniek! 

Wat vooral heel bijzonder is aan dit beddengoed, is dat het ook leuk is om te spelen! De eerste paar dagen mocht Connor lekker een autootje meenemen in bed zodat hij nog even over de weggetjes kon rijden voordat hij ging slapen. Te schattig toch 🥰

Fijn om te weten over het SNURK beddengoed: het is gemaakt van 100% biologisch percaline katoen. Dit maakt dat het zacht, luchtig en kraakvers is. Soms komt beddengoed heel stug en met diepe kreukels uit de was maar daar hoef je hiermee niet bang voor te zijn! 

De originele prints zijn allemaal uniek, zelf gefotografeerd en met hoge kwaliteit digitaal gedrukt. Ook worden de dekbedden duurzaam geproduceerd in Portugal, met zo min mogelijk impact op het milieu. Slaapt een stuk lekkerder toch!

Zoals je tussen de regels door al leest ben ik heel enthousiast over het fijne beddengoed van SNURK Amsterdam! En ik kan je ook zeker aanraden eens te snuffelen op de kleding pagina. Waar ze eerst vooral  pyjama's en loungewear verkochten kun je nu 24/7 door snurken in grappige designs voor het hele gezin

Als ze nu nog met een zwangerschapslijn komen is het SNURK-plezier helemaal compleet (hint hint 😉). 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met SNURK Amsterdam. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.