The wall of beige

Gepubliceerd op 31 oktober 2022 om 19:30

Vorig jaar wist ik op een klein wandje toch een heuse gallery wall te creëren. Een muur waar ik sindsdien hartstikke blij mee ben! Maar natuurlijk begon de veranderdrang te kriebelen, dus ik koos wat nieuwe posters uit. 

De posters die ik had hangen pasten mooi binnen ons interieur maar heel eerlijk, vaak ben ik na een jaar wel uitgekeken op accessoires. En waar je een vaasje of een dienblad eindeloos opnieuw kan stylen en combineren, een poster blijft aardig hetzelfde.

 

Zoals gezegd is mijn 'gallery wall' niet zo heel groot, en daarom besloot ik de lijsten te laten hangen en alleen andere posters te kiezen, want de indeling was eigenlijk prima!

 

Opnieuw ging ik naar de website van Gallerix om daar mijn favorieten samen te stellen. In mijn hoofd had ik al een aardig beeld van wat ik wilde: ronde, organische vormen en zachte naturellen. Geometrisch Japandi zou ik het noemen. 

Wat ik zelf het fijnste vind werken is alle posters die ik mooi vind opslaan als favoriet. Daarna open ik de favorieten pagina en zie ik al snel welke posters het mooist met elkaar matchen. Het kiezen van de formaten doe ik eigenlijk vooral op basis van voorkeur, welke poster vind ik het mooist? Maar ook op basis van sfeer, welk beeld mag overheersend zijn ten opzichte van de andere? 

Wat ik zelf het fijnste vind werken is alle posters die ik mooi vind opslaan als favoriet. Daarna open ik de favorieten pagina en zie ik al snel welke posters het mooist met elkaar matchen. Het kiezen van de formaten doe ik eigenlijk vooral op basis van voorkeur, welke poster vind ik het mooist? Maar ook op basis van sfeer, welk beeld mag overheersend zijn ten opzichte van de andere? 

Toen ik zocht op Geometric kwam ik al snel bij de poster 'Geometic Shapes' wat een beauty!! Iets te druk voor wat ik in de woonkamer wilde, maar zeker eentje voor in mijn favorieten. 

Heel fijn, wanneer je dan iets naar onderen scrollt krijg je een heel overzicht met gerelateerde posters. Yay! Zo vond ik al snel de 'Abstract Circles' die de basis zou gaan vormen voor mijn wandje. 

Hieronder vind je de posters die ik in mijn zoektocht als favoriet heb opgeslagen, misschien heb je er wat aan: favorieten van Saar

 

De posters die wel heel hoog scoorden in mijn favorietenlijst maar die qua kleuren niet helemaal pasten bij wat ik wilde voor de woonkamer kregen gelukkig nog een mooi plekje in de hal en woonkamer! 

Ben je er nog niet helemaal uit wat je precies wilt? Of zou je graag nog wat inspiratie opdoen? Op de website van Gallerix vind je een heel overzicht met prachtige fotowanden! Heerlijk om naar te kijken, veel plezier! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.