Make-over in een middag

Gepubliceerd op 30 augustus 2020 om 10:05

We zitten allemaal al weken thuis. Niet voor de lol of voor de gezelligheid, maar omdat we met z’n allen ons best doen om corona klein te krijgen. En dan is het natuurlijk wel fijn als jouw thuis een plek is waar je graag bent!

 

Mijn werk gaat in principe ‘gewoon’ door, maar ook ik ben meer thuis dan normaal. Zoals jullie weten hebben wij een klushuis dus er is altijd wat te doen! En anders bedenk ik wel weer wat haha! Dit is er meer eentje in de categorie ‘ik heb weer wat bedacht’ want er mankeerde eigenlijk niets aan onze slaapkamer. Maar ik wilde gewoon weer eens wat anders en ik had bedacht dat we de opstelling ‘moesten’ veranderen. 

Wie mij volgt op Insta kent onze slaapkamer waarschijnlijk van die kenmerkende roze muur achter het bed, een prachtige kleur!! Maar op de andere wand, waar onze kledingkast tegenaan stond, zit de kleur Greige. Precies, de kleur die we beneden in de eetkamer hebben. Ook een heel fijn tintje! Dus toen ik manlief eenmaal over had gehaald om zijn spierballen beschikbaar te stellen, gingen we aan de slag. De kast van z’n plek, het bed uit elkaar, en heel de boel omwisselen.

Dekbedovertrek Soft Structure van Walra

Dekbedovertrek Soft Structrure Terra van Walra

Ik zag meteen: dit is echt een top opstelling!! De kamer lijkt veel groter en het is heerlijk licht. Wat een verschil! En nu het zware werk was gedaan kon ik lekker gaan tutten met de styling.

 

"De Casual Linen kussens geven precies dat nonchalante tintje wat ik zocht"


Van Walra kreeg ik een geweldig mooi dekbedovertrek opgestuurd. Ik had gekozen voor de Soft Structure Terra. Een fijne, warme kleur die eigenlijk heel erg overeenkomt met de roze tint op de muur waar voorheen het bed tegenaan stond. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen en voelt heerlijk zacht en licht aan. De stoere structuur en jeansstitch zorgen ervoor dat het net even wat meer karakter heeft dan een standaard dekbedovertrek. En zoals je ziet, het doet onwijs veel met de ruimte! Het geeft sfeer en warmte en vrolijkt de boel meteen op. 

Om het helemaal af te maken gebruikte ik sierkussens in een vervaagde pastel groentint, de Casual Linen van Walra. Wat een mooie kleur hè! En het gewassen linnen geeft precies dat zomerse, nonchalante gevoel waar ik naar op zoek was. 

Maar ook op de winter zijn we alvast voorbereid hoor, want bij een slaapkamer make-over hoort eigenlijk gewoon een sprei en ik koos voor de Velvet Touch groen. Aan de ene kant een mooi, weelderig velours en aan de andere kant een katoenen afwerking in de kleur van de sierkussens. Helemaal perfect! 

De finishing touches zijn deels accessoires die ik al had en deels nieuw. De posters komen uit nieuwe collectie van More than Canvas, ik was meteen verliefd toen ik ze zag!! De pluimen zijn van Green Bubble maar die vind je tegenwoordig bijna overal. Let trouwens op met hooikoortsklachten, zet ze dan niet te dichtbij het bed ;) Ik versleep ze dus vaak voor de foto... Want ze staan zo leuk!! 

Het is een heel verhaal geworden, maar het komt hier op neer: met een beetje schuiven en een paar mooie eyecatchers creëer je in een middag een hele nieuwe kamer! Hier zie je dat ander beddengoed en een ander kleurtje achter het bed een wereld van verschil maken, ik heb nu echt een hotel-gevoel in onze slaapkamer! Binnenkort kan ik een kiekje delen van het uitzicht als je de kamer binnenkomt, dat is namelijk ook heel tof! Maar daarvoor moeten we eerst nog even kastdeuren kopen en ophangen (ja, dat stellen we al een tijdje uit haha). 

Heb jij ook zin gekregen om aan de slag te gaan? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Walra want ze hebben zóveel mooie dekbedden en accessoires! Oh, en ook voor een nieuwe look in de badkamer kun je heel goed bij Walra terecht! Tag me vooral in jouw make-over in een middag, vind ik leuk!! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.